Artemide

Immár 50 éve büszkélkedhet az Artemide világszínvonalú szakmai háttérrel – mindig a „Made in Italy” koncepció jegyében, ami a designban és a divatban is egyet jelent a megbízhatósággal, értékállósággal és a magas minőséggel. Termékeik egyediségük és különlegességük folytán hosszú idő óta megállják a helyüket a sikermárkák világában.

Leírás

Az Artemide Group megalakulása óta arra törekszik, hogy az ember szolgálatába állítsa a fényt. Így született meg a „The Human Light” koncepció, amely minden terméküket áthatja. Ez meghatározható úgy is, mint intelligens fény, amely rugalmasan illeszkedik az egyén változó igényeihez, ugyanakkor tökéletesen használható a mindennapokban.

Az Artemide applikációja nagy segítségünkre lehet fények beállításában, komfortossá tételében. Konfigurálható napszakoknak megfelelően előre, vagy prompt módon, használhatjuk Mac-ről vagy Androidról, felhő alapú módon, direkt és indirekt fényforrások kapcsán, egy-egy hangulat elérésére, egyes termékek, készülékcsoportok vagy világítási forgatókönyvek vezérlésére. Társítható több termékhez mind a dizájn, mind az építészeti megvilágítás kapcsán.

Termékekről, gyártóról további információ itt.

TERMÉKEK, AMIK MÉG ÉRDEKELHETIK