DIN

Leírás

Az osztrák Din Lighting tapasztalatát és szakértelmét, több mint 30 éve a biztonsági világítás egyik specialistája.

A cég világítási termékei a biztonság és a megbízhatóság új szintjét képviselik. A kiváló minőségű és innovatív megoldások megbízhatóan működnek a legkritikusabb pillanatokban is. Az intelligens vezérlési rendszerek és a tartós akkumulátorok biztosítják a hosszú élettartamot és a folyamatos működést, így Ön és a környezete mindig biztonságban lehet.

Rendszereik sokoldalúak, lehetővé téve az egyszerű integrációt különböző épülettípusokba és környezetekbe. A DIN Lighting gondoskodik arról, hogy a vészhelyzeti világítás kiválóan illeszkedjen az adott helyszín követelményeihez, legyen szó irodákról, kereskedelmi egységekről, ipari létesítményekről vagy közösségi terek vészvilágításáról.

Az esztétikus kialakítás mellett a DIN Lighting fontosnak tartja az  energiatakarékosságot is, mely nemcsak hatékonyabb működést biztosít, hanem hozzájárul az energiafogyasztás csökkentéséhez is, ami hosszú távon jelentős megtakarítást eredményez.

Bízza a vészhelyzeti világítást a DIN Lightingre, és biztos lehet benne, hogy a legmagasabb szintű biztonságot és megbízhatóságot kapja.

Részletes termékinformáció itt.