A Casambi okosmegoldásai átalakítják a világítási piacot

A cég vezérlési megoldásai a legmodernebb, költséghatékony, vezeték nélküli technológián alapulnak, melyet mind okostelefonon, mind táblagépen tervezhetünk és követhetünk.
 
A Casambi előnye abban rejlik, hogy jóval versenytársai előtt felismerte a Bluetooth Low Energyben (BLE) rejlő lehetőségeket és még azelőtt megkezdte a kutatás-fejlesztést, hogy a piacon bármilyen Bluetooth világításvezérlési eszköz megjelent.
 
Ez az előremutató technológia olyan mesh hálózatot biztosít, ahol a rendszer beállításait minden eszköz tárolja, minden eszköz kommunikál a körülötte levőkkel. A vezeték nélküli technológia kiküszöböli a humán erőforrásokból eredő lehetséges hibákat.
További előnye, hogy a vezeték nélküli mesh hálózat nagyszámú berendezést képes bárhonnan vezérelni, lehetővé téve a rugalmas változtatást az éteren keresztül.
Annak érdekében, hogy az emberek naprakészek tudjanak maradni, a Casambi komplex oktatási anyagokat fejlesztett ki azok számára, akik szeretnék bővíteni világításvezérlési ismereteiket, vagy magabiztosabban használnák iparágban elsajátított tudásukat.
 
A Rio Lámpastúdió mindig szem előtt tartja a folyamatos szakmai fejlődést és az innovációs rendszerek alkalmazását.
 
Kollégáink Magyarországon elsőként szerezték meg a Casambi 4C (Casambi Commissioning Competence Certification) minősítést, mellyel cégünk új kapukat nyitott a professzionális, személyre szabható és nem utolsó sorban energiahatékony világításvezérlési megoldások felé.
 
Amennyiben részletekről tájékozódna keresse Pataky Gergely kollégánkat vagy Szekeres Tímea kolléganőnket. https://casambi.com/contact/